Maak een afspraak met Vivante Bekenkamp

We maken graag tijd voor je vrij om je advies op maat te geven over gordijnen, vloeren, binnenzonwering en meer voor het inrichten van je huis

Of wil je meer informatie over één van onze producten? Maak dan gerust een afspraak bij Vivante Bekenkamp In Hilversum. Wij hebben uitgebreid stalenmateriaal en geven je graag advies bij jouw woonwensen. Druk op de knop 'maak een afspraak' hieronder en reserveer een tijdstip in onze showroom wanneer het u uitkomt! Natuurlijk mag je ook zonder afspraak bij ons binnen lopen. 

Bezoek onze showroom

Nieuwe Havenweg 5, Hilversum

Wij maken graag tijd voor je vrij om advies op maat te geven over gordijnen, vloeren, shutters, binnenzonwering en meer voor het inrichten van je huis.

Om te bepalen welke binnenhuisadviseur het juiste advies aan jou kan geven en hoeveel tijd wij voor het advies nodig hebben, adviseren wij om een afspraak met ons te maken. In onze showroom kunnen wij direct het voorstel voor je maken. 

Wil je meer informatie over één van onze producten? Maak dan gerust een afspraak bij Vivante Bekenkamp. Wij hebben uitgebreid stalenmateriaal en geven je graag advies bij jouw woonwensen. Laat een bericht achter via onderstaand formulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op! Natuurlijk mag je ook zonder afspraak bij ons binnen lopen.