Vakmanschap en expertise

Wij verkopen goed slapen in de regio [[plaatsen]]

Ontdek Slaapkenner bij [[bedrijfsnaam]]

Slaapkenner zorgt voor deskundig advies, de beste boxsprings, matrassen, dekbedden en kussens van de mooiste merken in de regio [[plaatsen]]

Wanneer je op zoek bent naar een echt goede nachtrust, ben je bij [[bedrijfsnaam]] in [[plaatsnaam]] aan het juiste adres. Slaapkenner zorgt voor een ruim en kwalitatief assortiment van de mooiste merken bij [[bedrijfsnaam]]. Van matrassen, bedden en boxsprings, tot kussens en topmatrassen. Slaapkenner staat garant voor onafhankelijk advies, de beste producten en uitstekende service.

Bij [[bedrijfsnaam]] kennen we onze slapers en helpen we je graag met persoonlijke aandacht op weg naar een uitgeruste dag. Met de jarenlange ervaring van onze specialisten, ook op het gebied van slaapproblemen, ben je verzekerd van een heerlijke nacht.

De Slaapkenner slaapcollectie bij [[bedrijfsnaam]]

Boxsprings

Dekbedden

Matrassen

Bedbodem

Topdekmatrassen

Advies en service voor je slaapkamer vind je bij [[bedrijfsnaam]]

Onze slaapspecialisten staan voor maatwerk door goed opgeleide adviseurs, gedegen advies en persoonlijk contact. In 1974 heeft een aantal slaapkenners zich verenigd in de Nederlandse vereniging van Erkende Slaapadviseurs en Adviseurs van Beter Slapen. We proberen onze kennis van slaap bij jou in huis te brengen. We doen dit volgens een aantal zekerheden zodat jij een passende kwaliteit krijgt.

  1. Slaapadvies op maat
  2. Oplossingsgericht en betrouwbaar
  3. Gecertificeerde slaapadviseurs
  4. Ontdek op je bed nog goed is met onze gratis check
  5. Bezoek op afspraak en eventueel komen we je ophalen en brengen we je thuis
  6. Inname van je oude bed is mogelijk
  7. Aangesloten bij netwerk van slaapspecialisten

 

Afspraak maken

Wanneer je wilt weten welke matras bij jouw lichaam past en welk dekbed anti allergisch en goed ventilerend is, kun je bij ons terecht. We geven graag passend advies voor een heerlijke nachtrust.

Contact

Mocht je wat slaapadvies willen inwinnen, dan staan we graag voor je klaar. Neem gerust contact met ons op.

 

Over ons

Onze slaapspecialisten staan voor maatwerk door goed opgeleide adviseurs, gedegen advies en persoonlijk contact. We proberen onze kennis van slaap bij jou in huis te brengen.

Onze slaapexperts willen je graag helpen en adviseren en kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden. Van klassiek tot modern en van trendy tot minimalistisch alle opties zijn mogelijk. 

Inspiratie nodig? Neem een kijkje in ons lookbook