Luxaflex®

Luxaflex® Silhouette®, Duette® en Plissé Shades en Twist® Rolgordijnen

Advies over Luxaflex®

Luxaflex® kopen in de regio Hilversum, Bussum, Eemnes en Blaricum

De mooiste woonsferen creëer je met de goede lichtfiltering van Luxaflex® Silhouette®, Duette® en Plissé Shades. Of wat dacht je van de Twist® Rolgordijnen? Geef je interieur een opvallend accent met deze veelzijdige raamdecoratie producten. Speel met licht en kleur. Natuurlijk met comfortabele en kindveilige bedieningen. Eindeloos kiezen met een eigen accent. Dat doe je in de regio Hilversum, Bussum, Eemnes en Blaricum bij Van de Loosdrecht Totaal Wonen.

Jaloezieën – veelzijdige oplossingen bij Van de Loosdrecht Totaal Wonen

Kies voor kwaliteit en sfeer met Luxaflex® jaloezieën. Kies jij industrieel met horizontale jaloezieën van aluminium of voor een warme houten uitvoering? Geef kleine en grotere raampartijen een elegante uitstraling met verticale jaloezieën. Bij Van de Loosdrecht Totaal Wonen in Hilversum adviseren we je graag!

‘Wij adviseren en jij kiest!’

Decoratief besparen, Plissé, Duette® en Silhouette® Shades

Van de Loosdrecht Totaal Wonen helpt graag om jouw interieur te beschermen tegen zonlicht en warmte. Denk hierbij aan Luxaflex® Plissé, Duette® en Silhouette® Shades. Comfort en veiligheid zijn bepalend geweest bij het ontwerpen van de bedieningsmogelijkheden. Zo kan je kiezen voor het unieke koordsysteem SmartCord®, voor vederlichte handmatige bediening met LiteRise® of voor volledig gemotoriseerde opties.

Luxaflex® Horren koop je bij Van de Loosdrecht Totaal Wonen in Hilversum

In huis speelt ventilatie een belangrijke rol. Belangrijk hierbij is dat frisse lucht naar binnen kan en insecten buiten gehouden worden. Luxaflex® Horren worden voor jou op maat gemaakt van alleen de beste materialen. Voor – vrijwel – ieder raam of deur is er een passende oplossing. Van de Loosdrecht Totaal Wonen is nieuwsgierig naar jouw wensen en adviseert je graag!

Luxaflex® bij Van de Loosdrecht Totaal Wonen in de regio Hilversum, Bussum, Eemnes en Blaricum

Silhouette® Shades
Duette® Shades
Twist® rolgordijnen
Plissé Shades
Houten jaloezieën
Horizontale jaloezieën
Lamellen
Vouwgordijnen
Horren

persoonlijk interieuradvies

Van de Loosdrecht Totaal Wonen, jouw Luxaflex® specialist in de regio Hilversum, Bussum, Eemnes en Blaricum.

Van de Loosdrecht Totaal Wonen is dé Luxaflex® specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Luxaflex® Plissé, Duette® en Silhouette® Shades en meer! Wij kijken graag samen in onze winkel in Hilversum naar de mogelijkheden bij jou thuis. Keuze gemaakt? Wij zorgen dat alles perfect wordt opgehangen!

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook