Musterring

Musterring meubelen bij Van de Loosdrecht Totaal Wonen

Advies over Musterring

Musterring bij Van de Loosdrecht Wonen in de regio Hilversum en Bussum

Dankzij de complete woonprogramma's van Musterring, is het heel makkelijk om je hele woonkamer in te richten. Veel banken, hoekbanken en eethoeken zijn in vele uitvoeringen en maten leverbaar, zodat je naar hartenlust kunt combineren. Een tweezits met een bijpassende fauteuil, een dubbele hoekbank of kies je voor twee luxe relaxfauteuils? Maak je zithoek helemaal compleet met een bijpassend wandmeubel. Musterring heeft een uitgebreide collectie wandkasten met multimedia opbergmogelijkheden, complete wandopstellingen met geïntegreerde TV­-kast of TV­-dressoir. De losse wand-­ en boekenkasten zijn in diverse maten in onze showroom verkrijgbaar. Wij weten van Wonen

Banken van Musterrring bij Van de Loosdrecht Wonen in Hilversum

HEEFT U VANDAAG AL COMFORTABEL GEZETEN?

U vindt hier gegarandeerd uw lievelingsplek! Of dat nu is op een klassiek bankstel, in een knusse hoekbank of op een loungecombinatie die u samen kunt stellen naar eigen smaak en beschikbare ruimte en die ook nog eens aan uw stemming van de dag aangepast kan worden. Vanuit één concept met talrijke zitelementen en uitvoeringen kan uw individuele woonwens gecreëerd worden. Kom gerust even zitten in de showroom voor een betere zitbeleving.

Inspiratie nodig? Bekijk de modellen zitmeubelen of blader in de complete catalogus

 

Kasten van Musterring bij Van de Loosdrecht Wonen in Hilversum

Wensen we een interieur dat een weerspiegeling is van onze persoonlijkheid en individualiteit en waarin we ons volkomen behagelijk voelen. Graag geeft van de Loosdrecht Wonen u daarvoor inspiratie. U ziet bij ons niet alleen kasten gemaakt volgens uw wens en beschikbare ruimte, we scheppen ook een harmonische en sfeervolle omgeving.

De kasten van ons woonprogramma Musterring zijn kasten met een "wow" factor: elke kast kan op maat gemaakt worden: of u nu een woonkamerwand zoekt, een bibliotheek of losse meubelen, met het Musterring kastenprogramma vindt u ongetwijfeld een perfecte oplossing.

De afzonderlijke elementen kunnen op vele manieren worden gecombineerd en zijn leverbaar en vele verschillende lak- en fineeruitvoeringen.

Inspiratie nodig? bekijk het woonprogramma of blader in de complete catalogus

Q-Media bij Van de Loosdrecht Wonen in Hilversum

GENOEG VAN DIE SPAGHETTI VAN SNOEREN!

Ons multimedia programma is de perfecte basis voor uw TV en Hifi-apparatuur met een moderne ommanteling. Alles is doordacht tot het kleinste detail: uitschuifbare bovenbladen, Tv-functie panelen, scharnieren compartimenten met gasveren, onzichtbare kabel goten.... en nog veel meer. Mooie kasten, dressoirs en hangelementen, optioneel met vitrines en verlichting, geven uw "home theater" een huiselijk tintje.

Leverbaar in diverse kleuren en maten. Laat u inspireren door Q-Media of zoek in de complete catalogus

Eettafels en stoelen van Musterring

OF JE NU EEN SNELLE HAP EET OF EEN FEESTELIJK DINER ORGANISEERT OF THUIS MOET WERKEN!

De omgeving maakt het genoegen pas perfect. Of je nu kiest voor een complete eetkamer of een werkplek dan is de collectie HELMOND misschien een hele goede oplossing werk en privé op een stijlvolle manier te combineren. Wij verwelkomen u graag in de showroom.

Bekijk hier de collectie Tafels en Stoelen!

persoonlijk interieuradvies

Van de Loosdrecht Totaal Wonen, jouw Musterring specialist in de regio Hilversum, Bussum, Eemnes en Blaricum.

Van de Loosdrecht Totaal Wonen is dé Musterring specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment zitbanken, stoelen, eettafels en meer! Wij kijken graag samen in onze winkel in Hilversum naar de mogelijkheden bij jou thuis. Keuze gemaakt? Wij zorgen dat alles perfect wordt opgehangen!

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook