Over Van de Loosdrecht Totaal Wonen

Van de Loosdrecht wonen gaat verder onder de naam Vivante Bekenkamp

Wij heten u van harte welkom bij Vivante Bekenkamp. Met 6 winkels in 't Gooi en omstreken bieden wij onze klanten prachtige nieuwe woonsituaties aan. U bent bij ons aan het juiste adres voor maatwerk gordijnen, shutters, raamdecoratie, tapijt, pvc vloeren, horren en vloerkleden. Kom langs op de Nieuwe Havenweg 5 in Hilversum of één van onze andere winkels. 

Even voorstellen...

Sinds 1 juli 2022 kunt u voor al uw gordijnen, pvc vloeren, tapijt, vloerkleden, shutters en raamdecoratie terecht bij Vivante Bekenkamp. U kunt onze showroom vinden tegenover de Gamma in Hilversum op de Nieuwe Havenweg 5. Wij bedienen onze klanten al meer dan 60 jaar met prachtige maatwerk woninginrichting.

Wij kijken graag samen met jou in onze showroom naar de mogelijkheden bij je thuis. Naar aanleiding van je wensen, geven wij maatwerk advies aan huis en meten wij alle producten vakkundig op. Tevens bekijken wij de montagemogelijkheden en bieden een passende oplossing voor elke situatie. Daarnaast beschikken wij over eigen stoffeerders die alles vakkundig en netjes monteren.

Vragen over meubels en lopende orders.

Fred en Piet van de Loosdrecht hebben 45 jaar lang met plezier hun klanten in Hilversum en omgeving bediend op het gebied van woninginrichting en meubels en hebben zij besloten om te stoppen met hun winkel. Voor lopende orders van meubels zijn Piet en Fred van de Loosdrecht bereikbaar via info@loosdrechtwonen.nl.  

Nieuwe en bestaande klanten die op zoek zijn naar nieuwe gordijnen, vloeren, vloerkleden, shutters en raamdecoratie kunnen terecht bij Vivante Bekenkamp in Hilversum, Bussum, De Bilt, Laren, Baarn of in de shop-in-shop in Nijhof. 

Klik hier om uw vraag te stellen